E-book Break Free !

E-BOOK BREAK FREE!

Je voelt het misschien al langere tijd. Er kriebelt of er wringt iets. Je verlangt naar meer energie, meer plezier, een leven wat meer bij jou past, een uitdrukking is van wie jij bent.

Langzamerhand kan je de signalen niet meer negeren, het is tijd voor verandering. We ervaren dat wat er niet meer klopt vaak in onze buitenwereld. Als die organisatie, die baas of collega, je partner of zelfs de maatschappij maar zou veranderen dan zou het leven er een stuk beter uitzien.

Al die signalen hebben echter een belangrijke boodschap voor jou! Als je durft te gaan kijken naar wat er nu werkelijk aan de hand is kan je oude patronen gaan doorbreken en jouw leven en werk zo inrichten dat je met veel meer plezier en minder moeite bereikt wat je écht belangrijk vindt. Dit is waar transformatie over gaat.
Als transformatiecoach nodig ik je uit om te gaan herkennen wat je eigen rol is, waar je jezelf onbewust saboteert, zodat je bewuste keuzes kan gaan maken en jezelf steeds meer de ruimte gaat geven om jezelf te zijn. Want daar zit juist jouw energie en jouw talent!

Met de handvatten die ik je in dit e-book BREAK FREE! laat je jouw leiderschap, jouw persoonlijke ontwikkeling stap voor stap groeien.
Je zal zien dat het enorm verrassend is wat hier aan nieuwe perspectieven uit komt.

BESTEL HET GRATIS E-BOOK

Als je het e-book BREAK FREE! bestelt krijg je het gelijk in je mail.
Zo kan je in je eigen tempo, op het moment dat jou uitkomt, aan de slag.

MIJN EIGEN DOORBRAAK

Zo’n twintig jaar geleden stond ik op het punt waar jij nu misschien staat. Ik deed zó hard m’n best om alle bordjes in de lucht te houden en aan de verwachtingen van anderen te voldoen. En zelden had ik het gevoel dat het genoeg was.
Ja, ik voelde me heerlijk als ik in de natuur was, kon genieten van mooie dingen, van de warme contacten met de mensen om mij heen en als ik iets kon creëren. Dáár kreeg ik energie van! Maar dat kon eigenlijk alleen in het weekend of tijdens vakanties.

De wake-up call kwam van mijn lichaam. Ineens weigerden mijn benen mij van de bank naar de deur te brengen. Mijn lichaam wilde niet meer meewerken aan wat ik als ‘normaal’ was gaan beschouwen: mijn eigen behoeften op de laatste plaats te zetten. Alle signalen in de tijd daarvoor had ik genegeerd. Nu móest ik wel luisteren naar wat mijn lijf, vanuit blijkbaar een diepere wijsheid, mij te vertellen had: “Waar ben jij nu eigenlijk mee bezig? Waarom verloochen jij jezelf en je talenten?”. Ik was verbijsterd en tegelijkertijd ontroerd dat deze innerlijke stem zo helder doorkwam.

Met een niet te stoppen nieuwsgierigheid verslond ik alles wat er te leren en te lezen viel over onze mind-body connectie en over dat bijzondere fenomeen ‘bewustzijn’, consciousness. Er ging een wereld voor me open en ik besloot mijn koers drastisch te verleggen om uitdrukking te kunnen geven aan waar dit leven voor mijn gevoel werkelijk over gaat: verbinding met onszelf, met anderen en met het magische van het grotere geheel.
Mijn eigen transformatieproces leidde tot mijn praktijk als transformatiecoach zodat ik alles wat ik geleerd heb door kan geven aan anderen.
Eerlijk is eerlijk, het was lang niet altijd makkelijk. Maar achteraf had ik niets willen missen, elke uitdaging leverde mij weer onmisbare ervaring en kennis op.

Het Break Free programma heeft alle kennis en wijsheid in zich die ik door de jaren heb vergaard. We kunnen zóveel meer dan we denken, we hebben zó veel potentieel waarmee we ons leven, en dat van anderen, vele malen dieper en rijker kunnen laten zijn. Ik deel dit alles graag met je!

Ineke Bueno