Ik ben Ineke Bueno. Als leiderschapscoach vind ik het heerlijk om te werken met mensen die eigenwijs durven te zijn, een tikje rebels 🙂 Mensen die een drive hebben om daadwerkelijk een duurzame verandering in te zetten.
Ik laat je zien hoe je stevig, moeiteloos en met plezier, impact kan hebben, ook in complexe situaties.
Met humor en confrontatie zal ik je uitdagen om een volgende stap te zetten.

Ik ben Bulle Vandenbergh en ik haal er voldoening uit als mensen ”in beweging” komen. Met behulp van eigen kracht en talent versterken waar je goed in bent en veranderen wat je tegenhoudt om zodoende weer met plezier en energie in het (werk) leven te staan. Mijn uitgangspunt hierbij is een gezonde geest in een gezond lichaam, in balans zijn met jezelf en je omgeving. Wandelen en in de natuur zijn speelt in mijn eigen leven een belangrijke rol, wat mij geïnspireerd heeft om mijn coaching te combineren met wandelen in de natuur.

Mijn naam is Suzan Lindhout. Ik geloof dat er ontzettend veel wijsheid in het lichaam zit. Omdat we onze aandacht vaak vooral op ons hoofd en ons denken richten vergeten we hier wel eens naar te luisteren. Door mijn eigen ervaring met verschillende dansvormen en opleidingen over de connectie tussen lichaam en geest ben ik enthousiast over de kennis die we kunnen inzetten. Ik pas dit toe in mijn werk als docent in sociale innovatie op een Hogeschool, maar ook bij organisatie- en persoonlijke ontwikkeling.
Door simpele maar vernieuwende werkvormen streef ik ernaar om je inzichten, plezier en vrijheid te geven.