VAN PROBLEEM NAAR GOUDEN KANS

Je voelt het misschien al langere tijd. Er kriebelt iets of er wringt iets. Langzamerhand kan je de signalen niet meer negeren, er moet iets veranderen. We ervaren dat wat er niet meer klopt vaak in onze buitenwereld. Als die organisatie, die baas of collega, je partner of zelfs de maatschappij maar zou veranderen dan zou het leven er een stuk beter uitzien.

Al die signalen hebben echter een belangrijke boodschap voor jou! Als je durft te gaan kijken naar wat er nu werkelijk aan de hand is kan je oude patronen gaan doorbreken en jouw leven en werk zo inrichten dat je met veel meer plezier en minder moeite bereikt wat je écht belangrijk vindt. Als je gaat herkennen wat je eigen rol is en je gaat bewuste keuzes maken, geef je jezelf steeds meer de ruimte om jezelf te zijn. En daar zit juist jouw energie en jouw talent!

Als coach begeleid ik je graag bij deze ontdekkingstocht op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling! Die zal zeker inspirerend zijn, zowel voor jou als voor mij. Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Natuurlijk wil je graag weten wat je kan verwachten als je bij mij een coachtraject aangaat. Allereerst een open en inspirerend gesprek.
We zijn daarin volkomen gelijkwaardig. Jij bent de expert op jouw vakgebied en in jouw leven, ik voeg daar mijn kennis en jarenlange ervaring vanuit de coaching aan toe. Ik zal je vooral vragen stellen die jou op een nieuwe en verhelderende manier naar jouw vraagstuk laten kijken. Ik stel je persoonlijke, verdiepende en soms confronterende vragen, maar altijd vanuit echtheid en respect. Humor en lichtheid mogen er gelukkig ook zijn 🙂
We zullen regelmatig gebruik maken van oefeningen waarbij je actief aan de slag mag. Het is fijn en belangrijk om niet alleen in je hoofd te blijven zitten, maar ook te ervaren wat het allemaal met je doet. Alle aspecten van jou komen daarbij aan bod: rationeel, emotioneel, fysiek en als het past ook spiritueel.
Uiteraard geef ik je ook veel praktische handvatten mee, waar je waarschijnlijk je leven lang plezier van zal hebben. Als inspiratie zal ik je regelmatig filmfragmenten en leestips meegeven.

‘Ineke heeft mij de afgelopen jaren gecoacht in verschillende fasen van mijn professionele carrière: veranderende rol in een sterk groeiende organisatie, wijzigende verhoudingen, invulling directie functie en dus ook mijn eigen persoonlijke en leiderschaps ontwikkeling. Het was (en soms nog steeds ‘is’ ) een ontdekkingstocht en ik ben Ineke zeer dankbaar voor de ontstane inzichten in de afgelopen jaren. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is geweest om ingrijpende keuzes te maken, heeft Ineke, met haar coachingstijl en warme persoonlijkheid, er aan bijgedragen dat ik weet wie ik ben en wat ik (niet meer) wil. Hierdoor is de kwaliteit van mijn leven, zowel zakelijk als privé, verbeterd.‘
Nancy Neuteboom – Eigenaar Boomers Vastgoed

TIJD OM IN BEWEGING TE KOMEN?

Wil je liefst gelijk aan de slag? Of eerst nog even van mij horen wat ik specifiek voor jou zou kunnen betekenen? Laat het me weten! Ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben Ineke Bueno en werk veel met high growth potentials en changemakers die met commitment hun droom of visie neer willen zetten.
Mensen die graag de uitdagingen van deze tijd aangaan en daarbij hun talent en leiderschap in willen zetten om werkelijk impact te hebben.

Je zal zien dat dit zeker niet ten koste hoeft te gaan van je gezondheid, je relaties of je inkomen, maar dit alles juist ten goede zal komen. Er zit immers zóveel energie en potentieel in de talenten die jij hebt meegekregen.

Met humor en confrontatie daag ik je telkens weer uit om de volgende stap te zetten, verantwoordelijkheid te nemen en je leiderschap te ontwikkelen.

Is voor jou het moment gekomen om écht aan de slag te gaan en wil je een keer ervaren wat werken met mij je kan opleveren?
Ik nodig je graag uit voor een gesprek!