Tijd om in beweging te komen?
Dan is deze week iets voor jou!

 • Je wil eens tijd en ruimte nemen om helderheid te krijgen over wat je nu écht wil
 • Je bent toe aan een nieuwe stap  en een energie-boost om weer met energie en passie in je werk te kunnen staan
 • Je bent een creatieve facilitator, eigenwijze zzp-er of vernieuwende leidinggevende en hebt behoefte aan nieuwe inzichten en tools
 • Je wil oude patronen doorbreken en je perspectief verbreden
 • Je wil dit alles kunnen omzetten naar concrete stappen
 • Je gunt jezelf een super inspirerende week in een prachtige omgeving

Beweging op gang brengen

We heten je welkom bij de Ferme de la Rochelle, in Serqueux, Frankrijk! In deze authentieke boerderij en haar mooie omgeving bieden we je een inspirerend en afwisselend programma om intensief met jouw leiderschapsvraag aan de slag te gaan.
Wij verstaan onder leiderschap vooral het op gang brengen van een beweging. Dat kan bij jezelf zijn, of bij anderen. Leiding geven aan je eigen leven noemen we persoonlijk leiderschap.
In beide gevallen is het belangrijk om in verbinding te zijn, om écht te kunnen luisteren. En om je bewust te zijn van zowel je unieke potentieel als van je blinde vlekken. Het maken van keuzes in je eigen leven, maar ook samenwerken met of leiding geven aan anderen gaat dan véél beter en makkelijker.
In deze week geven we je de handvatten en tools om hierin werkelijk stappen te kunnen maken.
Waar loop jij op dit moment tegen aan? Waar verlang je naar? Wat heb je daarvoor nodig? Je kan elke vraag of casus inbrengen waar jij mee aan de slag wil. Dit kan professioneel, maar uiteraard ook heel persoonlijk zijn.
Als drie professionele coaches, ieder met hun eigen specialisme, zullen wij je hierbij begeleiden.
In het hele programma zullen we de schoonheid, de ontspanning en de kracht van de natuur gebruiken. Neem dus ook je wandelschoenen mee, want we zullen zeker veel naar buiten gaan!
Je weet meer dan je denkt!

Als je met een vraag of casus komt is de kans groot dat je een bepaalde situatie zoals die nu is wil doorbreken. Het wordt tijd dat er iets ouds mag gaan en dat er iets nieuws voor in de plaats mag komen.
Als we onze, vaak onbewuste, patronen kunnen herkennen en loslaten komt daar pas ruimte voor. Zolang we ons deze blinde vlekken echter niet bewust zijn, hebben we hier geen keuze in en er dus ook geen invloed op. Zodra we ons bewust worden van wat er wérkelijk in de weg zit en waar we écht naar toe willen hebben we die keuze wel.
In deze week zal je hier op verschillende manieren coaching bij krijgen. Naast de praktische handvatten en kennis die we je geven gaan we ook met de informatie die je via je lichaam kan ontdekken (embodied learning) en met je intuïtie aan de slag. Je gaat vooral veel ervaren, al je zintuigen zullen op scherp worden gezet. Vervolgens zal het aan jou zijn om al deze informatie te interpreteren, keuzes te maken in wat jij ermee gaat doen en dit om te zetten in concrete plannen.
Als onderliggend kader van deze week hanteren wij de visie van Theory U.

Leiderschapsprogramma

 • Gedurende 5 dagen intensieve coaching en begeleiding bij jouw leiderschapsvraag door 3 ervaren coaches obv krachtige methodieken

 • Je doet nieuwe inzichten op, experimenteert en bent klaar om concrete stappen te maken in de dagelijkse praktijk

 • Reflectie en verdieping dmv oefeningen, meditaties en wandelingen in de prachtige omgeving

 • Je leert met en van elkaar op een ontspannen en plezierige manier

Investering leiderschapsprogramma (incl. overnachtingen en alle maaltijden):
995 euro excl BTW pp

Facultatief: Assessment met Odin Development Compass. Deze ODC geeft inzicht in je natuurlijke talenten, je potentieel wat je nog niet gebruikt en je valkuilgedrag wat je met name onder druk laat zien.
Drijfveren-en talentmeting ODC + rapportage en bespreking 1,5 uur met een van de coaches 350 euro excl. BTW

Een huis waar je je thuis voelt

 • Ferme de la Rochelle is een sfeervol authentiek huis met een grote omringende tuin. Het beschikt over een huiskamer met open haard, een eetkamer, een bibliotheek met leestafel en veel boeken, een yoga- en meditatieruimte, een speciale groepsruimte, een zonneterras en een 6 persoons sauna (houtgestookt).

 • Ieder heeft een eigen comfortabele slaapkamer ter beschikking. Er zijn twee badkamers.

 • Alle vegetarische maaltijden worden met aandacht door Ingrid, onze kok, verzorgd. Met dieetwensen wordt rekening gehouden.

 • Serqueux ligt op ca 600 km van Utrecht, carpoolen is eventueel mogelijk. Meer informatie na inschrijving.

 • Woensdag 29 april ontvangst vanaf 16.00 uur, zondag 3 mei afronding met lunch.

Wil je op de hoogte gehouden worden of meer weten? Geef dan je naam en mailadres door.

  Wil je je direct inschrijven?

  Ik ben Ineke Bueno. Als leiderschapscoach vind ik het heerlijk om te werken met mensen die eigenwijs durven te zijn, een tikje rebels 🙂 Mensen die een drive hebben om daadwerkelijk een duurzame verandering in te zetten.
  Ik laat je zien hoe je stevig, moeiteloos en met plezier, impact kan hebben, ook in complexe situaties.
  Met humor en confrontatie zal ik je uitdagen om een volgende stap te zetten.

  Ik ben Bulle Vandenbergh en ik haal er voldoening uit als mensen ”in beweging” komen. Met behulp van eigen kracht en talent versterken waar je goed in bent en veranderen wat je tegenhoudt om zodoende weer met plezier en energie in het (werk) leven te staan. Mijn uitgangspunt hierbij is een gezonde geest in een gezond lichaam, in balans zijn met jezelf en je omgeving. Wandelen en in de natuur zijn speelt in mijn eigen leven een belangrijke rol, wat mij geïnspireerd heeft om mijn coaching te combineren met wandelen in de natuur.

  Mijn naam is Suzan Lindhout. Ik geloof dat er ontzettend veel wijsheid in het lichaam zit. Omdat we onze aandacht vaak vooral op ons hoofd en ons denken richten vergeten we hier wel eens naar te luisteren. Door mijn eigen ervaring met verschillende dansvormen en opleidingen over de connectie tussen lichaam en geest ben ik enthousiast over de kennis die we kunnen inzetten. Ik pas dit toe in mijn werk als docent in sociale innovatie op een Hogeschool, maar ook bij organisatie- en persoonlijke ontwikkeling.
  Door simpele maar vernieuwende werkvormen streef ik ernaar om je inzichten, plezier en vrijheid te geven.