Tijd om in beweging te komen?

 • Een week lang volop aandacht en richting geven aan jouw droom, je volgende (loopbaan)stap, je project, je talenten?
 • Helderheid over je koers en de consequenties van je keuzes kunnen aanvaarden?
 • De beweging naar wat je écht wil in gang zetten en de handvatten hebben om die te kunnen vasthouden?
 • Anderen kunnen inspireren en mee kunnen nemen in dit proces?
 • Dit alles kunnen vertalen naar concrete stappen?

De natuur als metafoor

Vanuit Casa Santicchio, een prachtige plek in Toscane op de Franciscaner wandelroute van Florence naar Rome, ontwikkel je onder begeleiding van twee ervaren coaches jouw leiderschap.

De plek nodigt uit om, genietend van de schitterende uitzichten en de stilte, tot inzichten in jezelf te komen. In het hele programma zullen we de schoonheid en de kracht van de natuur gebruiken als metafoor voor jouw eigen proces.

Neem je wandelschoenen mee, want vanuit Santicchio ondernemen we  meerdere korte wandelingen en halverwege de week maken we een dagtocht naar het klooster La Verna op de berg aan de overkant van het dal Vallesanta. We zullen daar de bijzondere mis van de broeders bijwonen en een nacht in het klooster verblijven. Je zal fysieke én mentale uitdagingen tegenkomen en ontdekken hoe je hier mee om kunt gaan.

Al deze ervaringen maken dat je de kennis die je opdoet ook daadwerkelijk verankert. Je zal zien dat je jaren later nog steeds weet welk inzicht je hebt opgedaan op die ene plek, in die situatie.

De Reis van de Held

Naast de natuur zullen we ook andere metaforen gebruiken, in verhalen, filmbeelden, muziek, etc. Al sinds mensenheugenis helpen deze metaforen om ons te verhouden tot situaties die we met ons verstand nog moeilijk kunnen begrijpen. Dat is de reden dat men in alle tijden, over de hele wereld, elkaar verhalen heeft verteld en dat mythen en sprookjes zijn ontstaan. We hebben de mythologie nodig om ons tot het leven en soms lastige omstandigheden te verhouden.

Joseph Campbell heeft de cyclische dynamiek van al deze verhalen benoemd als ‘De Reis van de Held’.
Het model van De Reis van de Held kunnen wij als mens gebruiken als kaart voor ons leven en in de ontwikkeling van ons leiderschap. In deze week zullen we die kaart mede als leidraad gebruiken.

Leiderschapsprogramma

 • Online talent- en drijfveren assessment ODC
 • Intakegesprek + bespreking van de ODC met een van de coaches
 • Gedurende 5 dagen (maandag t/m vrijdag) in groep van 6-10 deelnemers coaching en begeleiding bij ontwikkeling van jouw leiderschap door 2 ervaren coaches
 • Mogelijkheden om te werken aan jouw persoonlijke casus
 • Reflectieve dagtocht naar La Verna met overnachting in het klooster
 • Oefeningen, meditaties, coaching en wandelingen in de prachtige natuur van Toscane
 • Oefeningen en leiderschapscoaching obv krachtige methodieken

Investering leiderschapsprogramma (excl. reis en verblijf):
1500 euro excl BTW pp
Bij inschrijven voor 2 april 250 euro korting!!

NB Trajecten zijn aftrekbaar door werkkostenregeling (zie verdere info site vd belastingdienst)

Reis en verblijf

 • Zondag 10/6 heenreis, zaterdag 16/6 terugreis.Vliegreis Florence en vervoer per trein naar Bibienna op eigen gelegenheid. Indicatie kosten: retour Schiphol – Florence vanaf 164 euro. Treinretour Florence- Bibienna ca 50 euro. Vanaf Bibienna wordt transfer naar Casa Santicchio verzorgd. Benodigde reisinformatie wordt na inschrijving aangeleverd.
 • Verblijf in Casa Santicchio op basis van twee- of meerpersoonskamers, 60 euro pp/pd volpension.
 • De Italiaanse maaltijden (ontbijt en avond-eten) worden met zorg bereid door Laura en Marzio, de eigenaars van Casa Santiccho. Met dieet- of vegetarische wensen wordt rekening gehouden. Lunchpakketten worden verzorgd.
 • Casa Santicchio is een eenvoudig, maar zeer sfeervol huis waar wandelaars kunnen overnachten. Het beschikt over eigen wellness mogelijkheden, sauna en hottubs (met uitzicht over het dal).
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?
Bel gerust of laat een bericht achter.
Ineke Bueno (0346 830 859 / 06 300 42 793)
of
Bulle VandenBergh (06 83 23 13 43)

  Wil je je direct inschrijven?

  Ik ben Ineke Bueno. Ik laat je zien hoe je vanuit verbinding, vrijheid, plezier en moeiteloosheid anderen kan inspireren en werkelijk impact kan hebben, ook in complexe situaties. Je vindt in mij een coach die snel tot de essentie komt. Met humor en confrontatie daag ik je uit om de volgende stap te nemen. Ik help je om dat wat je nu nog in de weg zit te overwinnen, of dat nu jouzelf betreft of omstandigheden waar je mee te maken hebt. In elk probleem dat je tegenkomt schuilt namelijk een enorme kans. En er is geen beter tijd dan er mee aan de slag te gaan dan nu!
  Ik ben Bulle Vandenbergh en ik haal er voldoening uit als mensen ” in beweging ” komen. Met behulp van eigen kracht en talent versterken waar je goed in bent en veranderen wat je tegenhoudt om zodoende weer met plezier en energie in het (werk) leven te staan. Mijn uitgangspunt hierbij is een gezonde geest in een gezond lichaam, in balans zijn met jezelf en je omgeving. Wandelen en in de natuur zijn speelt in mijn eigen leven een belangrijke rol, wat mij geïnspireerd heeft om mijn coaching te combineren met wandelen in de natuur.