WAT HOUDT JE TEGEN?

Laat jij zien wie je echt bent? Of houd je jezelf kleiner en minder zichtbaar dan nodig?
Zou je graag een positieve bijdrage willen leveren aan deze wereld, maar heb je je rol daarin nog niet gevonden?
Voel je iets van onrust, maar kan je nog niet duiden waar dat over gaat?
Merk je dat je gevoelens van ongemak al langer ‘verdooft’ om niet te hoeven voelen dat je eigenlijk vast zit?
Is stress langzamerhand bij je leven gaan horen?

In de coaching zal je ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je nu denkt!

Nieuwsgierig?

‘Afgelopen jaar heb ik bij Ineke een individueel coaching traject gevolgd om mijn leiderschapskwaliteiten te herkennen en in te zetten. Door middel van deze sessies ben ik mezelf bewust geworden hoeveel potentie er in jezelf schuilt wat herkend moet worden door jezelf om het in te kunnen zetten. De sessies waren intensief, maar tegelijkertijd een feestje vanwege de handvatten en tools die ik meteen kon toepassen op mijn werk en privé situatie, waardoor mijn leven in balans is. Ik ben in staat op een meer efficiënte manier mijn werk vorm te geven en mijn omgeving daarbij op een positieve manier in te zetten. Deze sessies zijn een absolute aanrader wanneer je wilt investeren in jezelf. ‘ 
Renske Veenema
‘ In de coachgesprekken heb ik helder gekregen waar mijn kwaliteiten en kwetsbaarheden liggen en heb ik onder begeleiding van Ineke scherp geformuleerd wat de zaken zijn waar ik voor wil staan en die fundamenteel zijn voor de bijdrage die ik wil leveren aan de wereld. Ineke fungeerde daarbij als een coach die mij met een combinatie van humor en volharding keer op keer stimuleerde dit nóg scherper te stellen. Terugkijkend heb ik geleerd om vanuit dit “nieuwe” bewustzijn helder voor ogen te krijgen wat ik wil bereiken, waar ik aan wil bijdragen, wat voor mij de kern van de zaak is.
Zo’n kleine 3 jaar geleden zag ik ergens langs een weg een groot bord met daarop enkel de tekst “Maak jij het verschil?” Die vraag heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik vol overtuiging de keuze heb gemaakt om voor een leidinggevende functie in een andere werkomgeving te kiezen. Ik zie volop mogelijkheden om invulling te geven aan mijn kernwaarden op het gebied van mens, maatschappij en wereld. En probeer deze zoveel mogelijk aan te grijpen. Het resultaat is dat ik mij bekwaam, betrokken en bevlogen voel in het werk dat ik doe. En dat is een heerlijk gevoel! ‘
Matthijs Brouwer, onderwijsmanager

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Natuurlijk wil je graag weten wat je kan verwachten als je bij mij een coachtraject aangaat. Allereerst een open en inspirerend gesprek.
We zijn daarin volkomen gelijkwaardig. Jij bent de expert op jouw vakgebied en in jouw leven, ik voeg daar mijn kennis en jarenlange ervaring vanuit de coaching aan toe. Ik zal je vooral vragen stellen die jou op een nieuwe en verhelderende manier naar jouw vraagstuk laten kijken. Ik stel je persoonlijke, verdiepende en soms confronterende vragen, maar altijd vanuit echtheid en respect. Humor en lichtheid mogen er gelukkig ook zijn 🙂
We zullen regelmatig gebruik maken van oefeningen waarbij je actief aan de slag mag. Het is fijn en belangrijk om niet alleen in je hoofd te blijven zitten, maar ook te ervaren wat het allemaal met je doet. Alle aspecten van jou komen daarbij aan bod: rationeel, emotioneel, fysiek en als het past ook spiritueel.
Uiteraard geef ik je ook veel praktische handvatten mee, waar je waarschijnlijk je leven lang plezier van zal hebben. Als inspiratie zal ik je regelmatig filmfragmenten en leestips meegeven.

‘Ineke heeft mij de afgelopen jaren gecoacht in verschillende fasen van mijn professionele carrière: veranderende rol in een sterk groeiende organisatie, wijzigende verhoudingen, invulling directie functie en dus ook mijn eigen persoonlijke en leiderschaps ontwikkeling. Het was (en soms nog steeds ‘is’ ) een ontdekkingstocht en ik ben Ineke zeer dankbaar voor de ontstane inzichten in de afgelopen jaren. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is geweest om ingrijpende keuzes te maken, heeft Ineke, met haar coachingstijl en warme persoonlijkheid, er aan bijgedragen dat ik weet wie ik ben en wat ik (niet meer) wil. Hierdoor is de kwaliteit van mijn leven, zowel zakelijk als privé, verbeterd.‘
Nancy Neuteboom – Eigenaar Boomers Vastgoed

WAT PAST BIJ JOU?

Een coaching traject moet helemaal passen bij de behoefte die jij nu hebt. Wil je in korte tijd een urgent probleem oplossen? Of wil je langere tijd ergens intensief aan werken? Gaat het over jouw persoonlijke ontwikkeling? Of zijn er ook leiderschapsvragen aan de orde? Uiteraard kunnen we altijd in overleg een traject op maat samenstellen!
Er zijn verschillende mogelijkheden voor coaching:

  • 1:1 bij mij in de coachruimte in Hilversum
  • 1:1 online
  • 1:1 wandelcoaching op de Hoorneboegse Heide in Hilversum
  • deelnemen aan een retreat (bij de Hoorneboeg)
  • deelnemen aan een coaching groep
  • een online coaching programma

Een online Talent & Drijfveren assessment met het Odin Development Compass kan een mooie aanvulling zijn op de coachinggesprekken. Het biedt een heldere kaart waar jouw natuurlijke talenten zitten, wat je valkuilen zijn en waar nog niet ontdekt potentieel zit.

Ineke heeft mij enorm geholpen. Ze heeft een voor mij perfecte afwisseling in “laten gebeuren” vs. de teugels in de gesprekken aantrekken. De vragen die ze me stelde en de spiegels die ze me voorhield, zijn in combinatie met inhoudelijke kennis over gang van zaken ideaal. Ik ben ontzettend blij met mijn traject bij Ineke, omdat het mijn leven veranderd heeft.
Pieter Koningsveld
Ineke is an empathic listener who gets to the heart of the matter. She then coaches with concrete tools to confront situations.
Cobi Labuscagne
Het paste me goed; en hopelijk loopt het nog even door.
Ineke luistert heel goed; en haakt daarop aan met kleine slimme oefeningen die heel snel impact maken.
Ik heb veel inzichten op gedaan en ben ook weer dichterbij mijn eigen gevoel gekomen.
Voor mij was het heel fijn dat Ineke geen vast stramien gebruikte want mijn vragen zaten op persoonlijk leiderschap, prive-werk balans, vitaliteit en stress en dat liep ook echt door elkaar.
Er zijn in het hier en nu en daar samen op anticiperen dat werkte voor mij heel heilzaam en heel verhelderend.
Stijntje Molkenboer
Prettige gesprekspartner. Ineke zet je goed aan werk om je echte passies boven water te krijgen.
Jan Roelof
‘Ineke heeft mij inzicht gegeven hoe te zijn als persoon. Zowel persoonlijk, -belangrijkste- als in mijn werk ben ik daarin positief veranderd.
Geen ‘zachte heelmeester’ maar helder in haar communicatie. ‘kom even to-the point’ zal ik zeker blijven bedenken. Stil staan -wij hebben gewandeld tijdens de sessies- en praat met jou als kind en draai je om en wees dat kind. Hoe denkt je op de plek als kind en hoe als volwassen kijkend naar dat kind. Heel blij met dat ogenschijnlijk eenvoudige rollenspelletje. Ik pas die tool nog steeds, nu twee jaar later, toe.
Arjan Kroon