IS COACHING IETS VOOR JOU?

Wordt het tijd om weer de regie te nemen over je eigen leven? Heb je een droom of een prachtig idee wat je zou willen realiseren?
In de coaching ontdek je dat je véél meer mogelijkheden hebt dan je je nu bewust bent. Dat je met minder inspanning en meer plezier kan bereiken waar je al zo lang naar verlangt. Je gaat zien waar je onnodig tegen oude belemmerende patronen aanloopt en leert hoe je deze los kan laten.
Meestal is het enorm verrassend wat hier aan nieuwe perspectieven uit komt. Het verheldert, verfrist, geeft nieuwe energie. En ja, soms moet je even een hobbel over, maar met de handvatten die ik je aanreik gaat je dat zeker lukken!

Vraag een introductiegesprek aan

TIJD VOOR VERANDERING

Er zijn momenten in je leven dat je merkt dat er iets begint te kriebelen of te wringen. Dat je signalen krijgt van je lichaam of van je omgeving dat het tijd wordt om bij te sturen, misschien om nieuwe keuzes te maken. Omstandigheden veranderen en, ook al zitten we daar misschien niet op te wachten, wij zullen ons moeten verhouden tot die nieuwe omstandigheden. Dit vergt aanpassingsvermogen en veerkracht.

We leven in een tijd dat de wereld steeds sneller verandert, en daarmee steeds weer nieuwe kwaliteiten van ons vraagt. Soms kan dit overweldigend zijn, waardoor we niet meer vanuit onze vanzelfsprekende, natuurlijke kracht denken en handelen. We belanden dan in ons valkuil gedrag, eigenlijk onze oude overlevingsmechanismen. Meestal leidt dit onbewuste gedrag ons naar een neerwaartse spiraal en precies naar wat we níet willen.

RESULTAAT WORDT IN ALLES ZICHTBAAR

Bij mij is de coaching transformationeel. In plaats van iets te willen ‘repareren’ of een directe ‘oplossing’ te zoeken ga je zien dat deze situatie jou iets heel belangrijks te vertellen heeft over wat werkelijk belangrijk voor jou is. Het is dus ook een vorm van coachen die je met diepere, vaak onbewuste lagen in contact brengt. Je gaat zien waar je jezelf eventueel onbewust saboteert en steeds het oude verhaal herhaalt. Door dit te gaan herkennen kan je bewust keuzes maken vanuit wie je werkelijk bent, zonder alle belemmeringen.

Verandering is zelden makkelijk, het bekende voelt vaak niet comfortabel, maar is toch je comfort zone. Het overwinnen van je eigen weerstand of die van anderen hoort daar bij. Het mooie is dat je hierbij juist ook extra kracht opbouwt, die je goed kan gebruiken voor de volgende ronde.

Aan het eind van de coaching gaat er een wereld voor je open. Je bent klaar om een heel nieuw verhaal te leven. Je krijgt regie en eigenaarschap over je keuzes en dat wordt onmiddellijk zichtbaar in alles. Het kan weer draaien om wat je écht belangrijk vindt. Voor veel mensen zijn dat waarden als jezelf kunnen zijn, plezier, verbinding met anderen, waarde kunnen toevoegen, creativiteit, onvoorwaardelijke liefde, enz. Voor jou is het belangrijk dat je je weer herinnert wat jouw eigen waarden zijn en wie jij wil zijn in dit leven.

Coaching Ineke Bueno
‘ Het Coachingstraject bij Ineke heeft mij geholpen in te zien hoe ik mij het best kan focussen op waar ik goed in ben en energie van krijg. Voor het traject was ik erg zoekende, ik werd gewaardeerd in mijn werk, maar niet van alles wat ik deed werd ik echt gelukkig. Ik wilde ook graag meer betekenen, meer een richting of ambitie om waar te maken. Na de sessies met Ineke ben ik me steeds bewuster geworden van de impact die ik kan hebben op een groep. Heb ik ingezien wat me daarin sterk maakt, dat zijn soms dingen die ik als vanzelfsprekend aannam, omdat het mij geen energie kostte. Nu zie ik in dat dat juist mijn kracht is, dat je daarmee verandering kan aanwakkeren. Het heeft me ook geholpen knopen door te hakken, om taken waar ik geen energie van kreeg, niet meer te doen. Mijn loopbaan krijgt nu steeds meer vorm, ik weet steeds beter welke kant ik op wil en waar mijn ambitie ligt. ‘
Anne Nienhuis, agile coach & facilitator onderwijsinnovatie

Welke coaching past bij jou?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor coaching, zowel online (sessies 1 uur) als bij mij in de coachruimte in Hilversum (sessies 1,5 uur). Ook is er gelegenheid voor wandelcoaching (1,5 uur), meestal zal dit op de Hoorneboegse Heide in Hilversum zijn.
Je kan zelf kijken welke coaching op dit moment bij jou past en een telefonisch intakegesprek aanvragen.

Een online Talent & Drijfveren assessment met het Odin Development Compass kan een mooie aanvulling zijn op de coachinggesprekken. Het biedt een heldere kaart waar jouw natuurlijke talenten zitten, wat je valkuilen zijn en waar nog niet ontdekt potentieel zit.

Introductiegesprek aanvragen

Vraag hier gratis een telefonisch introductiegesprek aan.