WAT HOUDT JE TEGEN?

Laat jij zien wie je echt bent? Of houd je jezelf kleiner en minder zichtbaar dan nodig?
Zou je graag een positieve bijdrage willen leveren aan deze wereld, maar heb je je rol daarin nog niet gevonden?
Voel je iets van onrust, maar kan je nog niet duiden waar dat over gaat?
Merk je dat je gevoelens van ongemak al langer ‘verdooft’ om niet te hoeven voelen dat je eigenlijk vast zit?
Is stress langzamerhand bij je leven gaan horen?

In de coaching zal je ontdekken dat er veel meer mogelijk is dan je nu denkt!

Nieuwsgierig?

‘Afgelopen jaar heb ik bij Ineke een individueel coaching traject gevolgd om mijn leiderschapskwaliteiten te herkennen en in te zetten. Door middel van deze sessies ben ik mezelf bewust geworden hoeveel potentie er in jezelf schuilt wat herkend moet worden door jezelf om het in te kunnen zetten. De sessies waren intensief, maar tegelijkertijd een feestje vanwege de handvatten en tools die ik meteen kon toepassen op mijn werk en privé situatie, waardoor mijn leven in balans is. Ik ben in staat op een meer efficiënte manier mijn werk vorm te geven en mijn omgeving daarbij op een positieve manier in te zetten. Deze sessies zijn een absolute aanrader wanneer je wilt investeren in jezelf. ‘ 
Renske Veenema

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Natuurlijk wil je graag weten wat je kan verwachten als je bij mij een coachtraject aangaat. Allereerst een open en inspirerend gesprek.
We zijn daarin volkomen gelijkwaardig. Jij bent de expert op jouw vakgebied en in jouw leven, ik voeg daar mijn kennis en jarenlange ervaring vanuit de coaching aan toe. Ik zal je vooral vragen stellen die jou op een nieuwe en verhelderende manier naar jouw vraagstuk laten kijken. Ik stel je persoonlijke, verdiepende en soms confronterende vragen, maar altijd vanuit echtheid en respect. Humor en lichtheid mogen er gelukkig ook zijn 🙂
We zullen regelmatig gebruik maken van oefeningen waarbij je actief aan de slag mag. Het is fijn en belangrijk om niet alleen in je hoofd te blijven zitten, maar ook te ervaren wat het allemaal met je doet. Alle aspecten van jou komen daarbij aan bod: rationeel, emotioneel, fysiek en als het past ook spiritueel.
Uiteraard geef ik je ook veel praktische handvatten mee, waar je waarschijnlijk je leven lang plezier van zal hebben. Als inspiratie zal ik je regelmatig filmfragmenten en leestips meegeven.

‘Ineke heeft mij de afgelopen jaren gecoacht in verschillende fasen van mijn professionele carrière: veranderende rol in een sterk groeiende organisatie, wijzigende verhoudingen, invulling directie functie en dus ook mijn eigen persoonlijke en leiderschaps ontwikkeling. Het was (en soms nog steeds ‘is’ ) een ontdekkingstocht en ik ben Ineke zeer dankbaar voor de ontstane inzichten in de afgelopen jaren. Ondanks dat het niet altijd even makkelijk is geweest om ingrijpende keuzes te maken, heeft Ineke, met haar coachingstijl en warme persoonlijkheid, er aan bijgedragen dat ik weet wie ik ben en wat ik (niet meer) wil. Hierdoor is de kwaliteit van mijn leven, zowel zakelijk als privé, verbeterd.‘
Nancy Neuteboom – Eigenaar Boomers Vastgoed

WAT PAST BIJ JOU?

Een coaching traject moet helemaal passen bij de behoefte die jij nu hebt. Wil je in korte tijd een urgent probleem oplossen? Of wil je langere tijd ergens intensief aan werken? Gaat het over jouw persoonlijke ontwikkeling? Of zijn er ook leiderschapsvragen aan de orde? Uiteraard kunnen we altijd in overleg een traject op maat samenstellen!
Er zijn verschillende mogelijkheden voor coaching:

  • 1:1 bij mij in de coachruimte in Hilversum
  • 1:1 online
  • 1:1 wandelcoaching op de Hoorneboegse Heide in Hilversum
  • deelnemen aan een retreat (bij de Hoorneboeg)
  • deelnemen aan een coaching groep
  • een online coaching programma

Een online Talent & Drijfveren assessment met het Odin Development Compass kan een mooie aanvulling zijn op de coachinggesprekken. Het biedt een heldere kaart waar jouw natuurlijke talenten zitten, wat je valkuilen zijn en waar nog niet ontdekt potentieel zit.