NEEM JIJ JEZELF SERIEUS?

Misschien ben jij ook een sterke, intelligente, intuïtieve vrouw, die haar potentieel lang niet ten volle benut? Maar wel een echte ‘high growth potential’?

Veel vrouwen voelen zich snel genoodzaakt zich te voegen naar allerlei verwachtingen van management, thuisfront of ‘het systeem’. In plaats van de ruimte te nemen voor wat zij voelen als belangrijk, gaan ze vaak niet voluit staan voor zichzelf en hun ideeën. Als hun kwaliteiten te weinig worden gewaardeerd kan dit leiden tot rusteloosheid, frustratie, energieverlies, en soms tot burnout. De kans is echter groot dat je ook vooral tegen je eigen ‘innerlijke glazen plafond’ aanloopt.

Dat wat jij intuïtief aanvoelt gaat wel degelijk ergens over! De vernieuwing waar jij naar verlangt is zelfs heel belangrijk. Diep van binnen weet je waarschijnlijk waar jouw talent echt over gaat, wat jij te doen hebt, ook al is het misschien nu nog onbewust. Als je hier de ruimte aan gaat geven zal je daar heel blij van worden én lever je tegelijkertijd jouw grootste bijdrage aan deze wereld.
Juist nu kunnen we al jouw talent en alle positieve energie die daarin zit maar al te goed gebruiken. We leven immers in een bijzondere tijd. Een tijd waarin we tegen veel complexe problemen aanlopen waarbij al die feminiene kwaliteiten uiterst waardevol zijn om tot nieuwe oplossingen te komen. Ook biedt deze tijd ongelofelijk veel mogelijkheden. Dankzij de techniek van nu hebben we toegang tot eindeloos veel bronnen om ons doel te kunnen verwezenlijken. En verbinding maken met anderen over de hele wereld is nog nooit zo makkelijk geweest.

In de vrouwelijk leiderschap coaching groepen kan je ontdekken wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die het beste in kan zetten. Je kan verwezenlijken wat voor jou belangrijk is, waar je misschien al jaren naar verlangt.
Je wordt niet alleen zelf gecoacht, maar krijgt ook veel mee van de andere vrouwen uit de groep. Je deelt met hen de inzichten, ervaringen en inspiratie. En dat werkt aanstekelijk!

Coaching groepen - vrouwelijk leiderschap - sparks

VROUWELIJK LEIDERSCHAP
COACHING GROEP

In deze Vrouwelijk Leiderschap coaching groep ga je ontdekken wat voor jou werkelijk belangrijk is en hoe je dit ook kan bereiken! Dit kan in allerlei facetten van je leven zijn: je werk, relatie, gezondheid, inkomen, zingeving, zelfvertrouwen, creativiteit, etc. Als je op een van die vlakken aan het werk gaat, zal je zien dat er een kettingreactie ontstaat en dat andere gebieden als vanzelf mee groeien.
Vaak is het ons eigen innerlijk glazen plafond waar we tegen aan lopen, zelfs zonder dat we dit zelf in de gaten hebben. Je gaat leren hoe je ten alle tijde jezelf uit deze belemmerende patronen kan coachen en volop toegang hebt tot jouw wijsheid, creativiteit, energie en plezier.
Doordat iedereen in de groep wordt gecoacht leer je ook van het proces van de anderen. Je deelt ervaringen met elkaar en zal ongetwijfeld heel veel in elkaar herkennen.

VROUWELIJK LEIDERSCHAP
MASTERMIND GROEP

Deze Mastermind groep biedt jou alles wat je nodig hebt om dat idee of project waar je al langer mee rondloopt ook echt te realiseren! Je hoeft nooit meer te twijfelen aan wat jouw talent is en wat je daar mee te doen hebt. Het is tijd om jouw Vrouwelijk Leiderschap vol in te gaan zetten!
Met de aangereikte coaching en tools, ruim je al je belemmerende patronen op en maak je enorme sprongen in jouw kennis en leiderschapsvaardigheden.
Je deelt ervaringen, bent elkaars meest fanatieke supporter en uiteraard heb je enorm veel plezier met elkaar.

Stap voor stap krijgt je project of idee vorm, wees niet verbaasd als je uiteindelijk veel verder komt dan je ooit gedacht had 🙂

Coaching Ineke Bueno

Interesse in een Vrouwelijk Leiderschap coaching of mastermind groep?

‘ Het Coachingstraject bij Ineke heeft mij geholpen in te zien hoe ik mij het best kan focussen op waar ik goed in ben en energie van krijg. Voor het traject was ik erg zoekende, ik werd gewaardeerd in mijn werk, maar niet van alles wat ik deed werd ik echt gelukkig. Ik wilde ook graag meer betekenen, meer een richting of ambitie om waar te maken. Na de sessies met Ineke ben ik me steeds bewuster geworden van de impact die ik kan hebben op een groep. Heb ik ingezien wat me daarin sterk maakt, dat zijn soms dingen die ik als vanzelfsprekend aannam, omdat het mij geen energie kostte. Nu zie ik in dat dat juist mijn kracht is, dat je daarmee verandering kan aanwakkeren. Het heeft me ook geholpen knopen door te hakken, om taken waar ik geen energie van kreeg, niet meer te doen. Mijn loopbaan krijgt nu steeds meer vorm, ik weet steeds beter welke kant ik op wil en waar mijn ambitie ligt. ‘
Anne Nienhuis, agile coach & facilitator onderwijsinnovatie

HET BELANG VAN FEMINIENE WAARDEN

Dat de meer feminiene waarden belangrijk zijn voor hoe wij onze toekomst vormgeven is intussen ook wetenschappelijk uitgebreid aangetoond. Niet alleen vrouwen mogen hun intuitieve gevoel voor wat klopt veel meer de ruimte geven, maar zeker ook mannen! We zijn toe aan een update van ons maatschappelijke besturingssysteem, zeker nu we met zoveel complexe problematiek te maken hebben. Er valt veel te halen als we waarden als creativiteit, fantasie, verbinding, compassie, empathie, vriendelijkheid, flexibiliteit, lange termijn denken, loyaliteit en zorg in ere herstellen en prioriteit geven. Als we meer ons hart durven te  volgen.
Van jongs af aan is dit echter niet wat we mee krijgen. We leren ons aan te passen aan het lineaire proces waarin we iets moeten ‘worden’ in plaats van te vertrouwen op alles wat we al in ons hebben.